Tájak, borok, legendák és Te személyesen

Új borturisztikai arculatot kaptak a hazai borrégiók

Az egységes magyar borkommunikáció indulását a Magyar Bor Személyesen márka megszületése fémjelezte. E márka közösségi használata az elmúlt két évben minden bortermelő üzenetét tolmácsolta: a változatos bortermő vidékeink mindegyikén fellelhető, gondos és modern termelői attitűd üzenetét. A Személyesen mottó olvasatai mit sem változtak az elmúlt időszakban:

az ernyőmárka formájában megjelenő brand középpontjában továbbra is az alkotó személye áll, a borász és a borászat vízióját képviselő személyek, akik meghatározzák a készülő bort és annak stílusát.

Borvidékeink egyik legfőbb erénye a változatosság, ami a borfogyasztónak a választás szabadságát biztosítja, hogy mindenhol megtalálja saját, személyes kedvencét.

Végül, a márkaüzenet szerves része, a borvidékek személyes felkeresésének értéke a borok termőhelyen történő megismerésének páratlan élménye.

Ez az üzenetrendszer egészült most ki hat új arculattal, melyek hazánk hat hagyományos borrégióját ismertetik meg a nagyközönséggel, utazásra, felfedezésre invitálva.

A rövid jelmondatokban és a hozzájuk tartozó ikonokban egy-egy borrégió turisztikai vonzereje szerveződik egységbe a boros élményígéretekkel. A háromszavas üzenetek végén, lezárásként az eredeti szlogenből ismerős mottó köszön vissza: „és te személyesen”. A logókat, valamint az üzenetrendszert minden magyar borászat szabadon használhatja; ezek feltüntethetők a pincészetek helyszínén, nyomtatványaiban, online felületein és a rendezvényeken egyaránt.

Az új arculat alapján készült borturisztikai kiadványok és térképek már letölthetők a bor.hu weboldalon, nyomtatott formában pedig a Tourinform hálózat irodáiban invitálják utazásra a nemzetközi és hazai közönséget.