Megindult a ˝Palackposta 2020˝ kampány regisztráció második üteme

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa az Agrármarketing Centrum támogatásával elindította a „Palackposta 2020” kezdeményezést, melynek célja az online értékesítés előmozdítása.

A kampány promóciós weboldalán egy adatbázist hoztunk létre, melyen egy helyre gyűjtöttük azokat a borászatokat, amelyek biztosítani tudják a náluk megrendelt borok házhozszállítását. A weboldala nem rendelési felület, de tartalmazza azokat az adatokat és elérhetőségeket, melyek alapján a fogyasztók választhatnak és közvetlenül Önhöz fordulhatnak rendeléseikkel.

Amennyiben az Ön pincészete is csatlakozni kíván a kezdeményezéshez, és szerepelni akar a létrehozott adatbázisban, az alábbi online adatlap kitöltésével és az adatvédelmi tájékoztató elfogadásával megteheti azt:

https://hntrendezveny.wufoo.com/forms/miak4gw01dpqjy/

A regisztráció feltétele:

  • érvényes borászati üzemengedély,
  • Ön vagy cége 2018. április 1-jét követően nem szerepelt a NÉBIH jogsértési listáin (https://portal.nebih.gov.hu/jogsertes-listak),
  • a borászat vállalja, hogy a „Palackposta 2020” kampányelemeit feltünteti közösségi média felületén.

A kampány természetesen több, mint egy weboldal: a fogyasztók rádió reklámokban, online hirdetésekben (bannereken, videókban) is hallhatják az üzenetet és láthatják a HNT által kidolgozott arculati elemeket.

A regisztrációkor megadott adatok ellenőrzés után, a regisztrációt követő 1 munkanapon belül bekerülnek az adatbázisba és elérhetővé válnak a palackposta2020.hu kampányoldalon.

Kérjük éljen a kampány adta lehetőséggel, és regisztráljon adatbázisunkba!

A kampányról többet a palackposta2020.hu oldalon tudhat meg.

további kérdés esetén kérjük írjon az obv@hnt.hu e-mail címre.